Handla med gott samvete!


När du köper en mössa av oss gör du dessutom en god gärning. Vi donerar 10kr/mössa till Alopeciförbundet. Alopecia areta mono orsakar fläckvis eller helt håravfall på kroppen, huvudet eller i skägget. Sjukdomen är inte specilellt vanlig och än idag vet man inte vad som orsakar detta. Det finns inget botemedel än då forskningen är mycket begränsad. Alopeciförbundet andordnar bland annat familjeläger för barn och ungdomar med alopeci samt för deras anhöriga. Detta är mycket uppskattat och bidrar till en stor gemenskap. De sprider även kunskap och ämnet och de menar att ju fler som känner till sjukdomen desto enklare blir det för de drabbade att leva med den. 

Vår vision


Vår vision är att värma unga som gamla, tjejer som killar, för en hållbar framtid. 


Val av material


Vi har valt materialet ull för våra mössor. Det är ett miljövänligare material än till exempel akryl och polyester som de flesta mössor tillverkas av. Ull är ett naturligt, miljövänligt och hållbart material. Det är även värmereglerande vilket gör att den kan användas både vid varmare dagar men även under de kallaste vinterdagarna. 

Vårt samarbete


Vi är stolta att presentera vårt nya samarbete med Panea.

Panea erbjuder konceptutveckling, design, inredning och utrustning för restaurang, café, bageri, konditori och hotell i Stockholm och övriga Sverige.

Besök www.panea.se för mer information.